fotofreaket

Alla inlägg den 16 juli 2012

Av Mikaela - 16 juli 2012 11:10

Just nu sitter man i soffan och gäspar, har precis vaknat och hunnit äta frukost. Ensam hemma då mamma och pappa jobbar och lillebror är hos kompis.


Just nu sitter jag med blyerts, ritkol och sguggpenna och ritar av en mall till en zebra, rätt nöjd hitentills iallafall!


Tips om ni också vill rita med kol eller annat, köp på panduro! bra saker till bra pris. Det är bra kvalité på grejerna, enligt mig iallafall. Finns också mycket fint där, som pyssel, målarfärg, papper, smycken, baksaker osv, helt klart besöksvärt!


Och om ni ska rita med kol är ett stort tips att köpa "krystalklar fixativ- luktsvag" har inte hunnit använda det än, men det gör så att det "fastnar" på pappret då det annars kan smetas ut och försvinna. Funkar för:  blyerts, ritkol, pastell och krita!

"omskakas före användning. Placera teckningen lodrätt och spraya ett tunt lager fixativ. Vänta ca 10min. och spraya ett tjockare lager fixativ så att det blir en bra täckning. Fixativ kan användas på vanligt förekommande material."

Ovido - Quiz & Flashcards